Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

V četrtek 19.5. se je v Beltincih  na parkirišču za gostiščem Zvezda odvijal zanimiv športni dogodek ŽOGARIJA – tekmovanje v mini nogometu, spretnostnih igrah, kvizu in žongliranju. Poleg naše šole se ga udeležile še OŠ Bistrica, OŠ Bogojina, OŠ Cankova in OŠ Sveti Jurij ob Ščavnici.

V mini nogometu so tekmovali učenci 3.razredov: Matic Horvat, Matej Bukovec, Jure Rajnar Mesarič, Eva Maučec in Klara Janža in brez izgubljenje tekme prinesli v skupni seštevek maksimalno število točk.

V spretnostnih igrah so tekmovali učenci 5.razredov: Nejc Horvat, Filip Šijanec, Niko Kasalo, Tjaša Žižek in Maruša Erjavec. V kvalifikacijah so gladko zmagali, v finalu pa jim je zmanjkalo malo sreče in spretnosti zato so izgubili nekaj točk.

To pa so nadoknadili učenci 9.razredov: Zala Janža, Maša Vnuk in Anže Legen, ki so tekmovali v kvizu znanja in dobili vse možne točke.

Tekmovali pa so tudi profesorji in tudi tukaj nam je učitelj Janez Tratnjek z zmago pridobil pomembne točke in ker smo JOKERJA vložili v nogomet nam je seštevek točk v vseh disciplinah prinesel zmago in uvrstitev na državni finale, ki bo septembra na Bledu, do takrat pa bomo pridno trenirali.

To pa še ni vse, Anže Legen pa je zmagal v Žongliranju, ki se ne šteje v skupni rezultat in gre prav tako z nami na Bled na finale.
Žoglirala je tudi Anja Šebjan, vendar ji žal ni uspeli zmagati.

Dogodek je popestrila tudi naša plesna skupina učenk 6.r: Nikki Cipot, Anja Časar, Neža Sraka, Alja Maučec, Ana Šumak , Sara Bico (5.r) in ustvarjalna delavnica deklet iz 8.r: Lea Kosalec, Eva Hari in Klara Pivar.

Iskrene čestitke vsem in veliko sreče na državnem tekmovanju!

Vse pa si lahko ogledate v oddaji Žogarija, ki bo na sporedu 5.6.2016 na RTV SLO.

Koordinatorica: Vesna Godina
Mentor:JanezTratnjek

zogarija

Dostopnost