Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

V tednu, ki je za nami, so se naša življenja močno spremenila – lahko bi rekli obrnila na glavo. Privajamo se na drugačen način življenja, ki se v mnogočem razlikuje od našega vsakdana v bližnji preteklosti. V tem tednu ste učenci pričeli s poukom na daljavo, kar je za vse nas nekaj novega.
V tem »naglavoobrnjenem« času vam bova tako učencem kot staršem/skrbnikom skušala svetovalna delavca šole, psihologinja Tamara in pedagog Andrej, biti v oporo. Spremljate naju lahko v okviru spletnih aktivnosti, ki bodo objavljene na sledeči povezavi: http://psiholog.splet.arnes.si/. Mesto, kjer se bomo »srečevali« sva poimenovala »Svetovalnica psihologinje Tamare in pedagoga Andreja« (dostop najdete pod zavihkom »Pouk« – »Svetovalnica psihologinje Tamare in pedagoga Andreja«). Pripravljala vam bova različne zapise, stran pa boste sooblikovali s svojimi prispevki tudi vi.
Tako za učence kot tudi starše/skrbnike sva dosegljiva tudi na elektronskem naslovu: tamara.repic@osbeltinci.si in andrej.lainscek@siol.net. Če bo potrebno, se bomo slišali tudi po telefonu; psihologinja Tamara bo v času od 8. do 14. ure dosegljiva na tel. štev. 041/608 455

Do snidenja v »Svetovalnici psihologinje Tamare in pedagoga Andreja« vas lepo pozdravljava.

Psihologinja Tamara in pedagog Andrej

Dostopnost