Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

Spoštovani !

Podjetje AP MS d.d. izvaja prevoze osnovnošolskih otrok po Pomurju. Poleg prevoza osnovnošolskih otrok izvajamo tudi druge vrste prevozov in sicer občasne prevoze ter javne linijske prevoze potnikov.

Glede na situacijo, v kateri je sedaj država Slovenija, je potrebno izvajati tudi cestne prevoze migrantov po navodilih RS, Ministrstva za notranje zadeve, ki je zadolženo za reševanje problematike prihoda in prehoda migrantov preko slovenskega ozemlja. Prevoze migrantov v Republiki Sloveniji izvajajo Slovenske železnice in sicer železniške prevoze, avtobusne prevoze pa izvajajo avtobusni prevozniki. Avtobusni prevozi migrantov v Republiki Sloveniji se izvajajo v skladu z navodili RS, Ministrstva za notranje zadeve.

Ker smo prejeli telefonske klice s strani nekaterih osnovnih šol vas obveščamo, da podjetje AP MS d.d. prevoze migrantov opravlja samo z avtobusi, ki se ne uporabljajo za druge vrste prevozov. Čiščenje vseh avtobusov se opravlja skladno s tozadevnimi standardi, ki veljajo za posamezno vrsto prevozov.

S spoštovanjem,

Avtobusni promet Murska Sobota, d. d.
Bakovska ulica 29a
9000 Murska Sobota

www.apms.si

Dostopnost